Qui som

La nostra trajectòria empresarial orientada a la formació i educació dels futurs conductors comença l’any 1964 a Artesa de Segre, la nostra primera seu, fonamentada en l’esperit emprenedor i l’esforç constant del fundador, Ramon Miró Gomà.

L’any següent obria la seu ubicada a Guissona i, el 1985, s’iniciava el camí de la nostra central a Agramunt. L’any  2014 es va inciar procés d’expansió que es fa realitat amb l’obertura de la nostra nova seu a Lleida (C/Doctora Castells, n.  21). Som presents ja a quatre comarques de Lleida, inclosa la capital de Ponent.

L’ experiència viscuda ens avala, maldant per a continuar ensenyant els principis d’una conducció seriosa i respectuosa i, alhora, ens rejoveneix  en l’ànim de transmetre els fonaments dels bons conductors, emprant en les nostres aules l’última tecnologia informàtica, les pantalles tàctils i un software avançat i personalitzat per a la nostra empresa.

El nostre equip humà de professionals i els mitjans tècnics propis -cotxes, motocicletes, camió rígid, articulat i trailer, autobús…- es complementen amb l’ús exclusiu de la nostra Pista de Pràctiques homologada de 5.500 metres quadrats ubicada a Agramunt.

Aquests últims anys orientem la nostra empresa cap a la formació integral.Suposa un pas endavant que ens converteix , a partir del 2010, en Centre de Formació de Conductors, autoritzat per a fer els cursos de Certificat d’Aptitud Professional (CAP) i de conducció de matèries perilloses (ADR), a més de qualsevol tipus de curs bonificat que pugui interessar a les empreses per a la formació dels seus treballadors.

Integrats i valorats dins el nostre entorn professional, som socis fundadors de l’Associació Provincial d’Autoescoles de Lleida, socis de la Confederació Nacional d’Autoescoles -FNAE-, socis de la Federació d’Autoescoles -FAC- i de l’Associació Catalana de Centres de Formació i Autoescoles -la ACCFA

Els nostres vehicles